Iona-retraite 22 t/m 27 aug 2022

Op verhaal komen op Iona

Op aanstaande donderdag 21 oktober is er van 19.30 tot 21 uur een informatieavond over onze retraite naar het prachtige Schotse Iona van 22 tot en met 27 augustus 2022. Je bent van harte welkom in het Koetshuis van Landgoed Kraaybeekerhof in Driebergen. Het enige wat je hoeft te doen is even te laten weten of je komt door een mail te sturen aan maran@praktijkviriditas.nl

Mijn zus Jorna en ik begeleiden van 22 tot en met 27 augustus 2022 de Iona-retraite. Het Schotse eiland Iona is veel bezongen en beschreven. Dat is niet voor niets. Het is een magische plek op aarde waar de elementen nog vrij spel hebben. Wij nemen je graag mee om deze plek te ervaren met al je zintuigen. Jorna is erfgoedspecialist en eilandkenner. Met haar (kunst)historische achtergrond zal zij je meenemen in de mooiste verhalen. Ik ben psycholoog en geestelijk begeleider. Ik zal de retraite-oefeningen en desgewenst individuele gesprekken verzorgen. Samen nodigen we je uit je onder te dompelen in een pure eilandwereld.

Iona is een plek om op verhaal te komen, om bij jezelf te komen, om uit te ademen. Je kunt eindeloos wandelen, stenen zoeken, de mis bijwonen in Iona Abbey, op een bankje of een steen zitten en voor je uit staren, slapen, schrijven, lezen… Dit wordt een week voor jou waarin alles mag maar niets hoeft. Nadere informatie met het specifieke programma volgt. Spreekt het je aan? Laat het ons weten en we zetten je op de lijst.

De prachtige abdij van Iona met op de achtergrond de Sound of Iona en eiland Mull.
Tussen deze betoverend mooie stenen kun je zomaar ineens het beroemde groene Iona Marble vinden…
Mijn zus Jorna en ik op het noordstrand van Iona.