Iona-retraite aug 2022

Op verhaal komen op Iona

Vanwege de Covid19-crisis is het niet mogelijk gebleken om de retraite-reis in 2021 te realiseren. Daarom: wees welkom voor de reis in 2022. Geef je interesse aan en we houden contact.

Mijn zus Jorna en ik begeleiden in 2022 de Iona-retraite. Het Schotse eiland Iona is veel bezongen en beschreven. Dat is niet voor niets. Het is een magische plek op aarde waar de elementen nog vrij spel hebben. Wij nemen je graag mee om deze plek te ervaren met al je zintuigen. Jorna is erfgoedspecialist en eilandkenner. Met haar (kunst)historische achtergrond zal zij je meenemen in de mooiste verhalen. Ik ben psycholoog en geestelijk begeleider. Ik zal de retraite-oefeningen en desgewenst individuele gesprekken verzorgen. Samen nodigen we je uit je onder te dompelen in een pure eilandwereld.

Iona is een plek om op verhaal te komen, om bij jezelf te komen, om uit te ademen. Je kunt eindeloos wandelen, stenen zoeken, de mis bijwonen in Iona Abbey, op een bankje of een steen zitten en voor je uit staren, slapen, schrijven, lezen… Dit wordt een week voor jou waarin alles mag maar niets hoeft. Via de link naar reisorganisatie Drietour lees je meer over het programma van deze retraite-reis.

De prachtige abdij van Iona met op de achtergrond de Sound of Iona en eiland Mull.