Voor volwassenen

In mijn praktijk begeleid ik je bij het aangaan en wellicht verwerken van impactvolle gebeurtenissen in jouw leven. Heel simpel kan gesteld worden dat een gebeurtenis impactvol is wanneer het effect heeft op je dagelijkse handelen en gevoel van welbevinden. Vaak ervaar je dat in je lichaam door allerlei klachten. Dat is de manier van ons lijf om aan te geven dat er (nog) iets speelt in jouw leven.  Zo kun je bijvoorbeeld tijdens een burn-out last hebben van concentratieverlies en onverklaarbare huilbuien. Of loop je tijdens je scheiding aan tegen onverwerkte emoties als boosheid en verdriet. Of merk je na jaren ineens dat je het overlijden van je moeder onvoldoende aandacht hebt kunnen geven.

Wij mensen krijgen in ons leven te maken met allerlei situaties, zowel van vrolijke als verdrietige aard. In al dit soort situaties gaat het erom dat je loslaat wat niet langer goed voor je is en vastpakt (of leert) wat jou verder helpt in het leven. Ik ben altijd weer verbaasd hoeveel mensen aan kunnen, zowel lichamelijk als geestelijk. Ook jij bent bijzonder veerkrachtig. Echter, wanneer je te lang onder druk staat en je gevaarlijk ver in jouw reserves komt, gaat je systeem noodsignalen uitzenden en is het raadzaam om hulp in te schakelen.

Ik zet me in om samen met jou te werken aan jouw vitaliteit en daarbij je last te veranderen in draagkracht. Met de juiste begeleiding kunnen verkrampte emoties weer stromen en worden lichamelijke ongemakken verlicht. Dat wil niet zeggen dat krassen en wonden worden uitgewist. Ze blijven bestaan maar je vindt een manier om er mee verder te leven. 

Neem vrijblijvend contact met me op. Ik ontmoet je graag in Doorn.

Begeleiding bij: burn-out, verlies van een dierbare of een situatie, vermoeidheid, zorgen, scheiding, hooggevoeligheid, somberheid, jeugdtrauma’s, stress, angst, rouw, zingevingsvraagstukken en onzekerheden.